4. marraskuuta 2016

MadeByMarru + ARVONTA

MadeByMarrun ensimmäiset kynttilät syntyivät 2000-luvun alussa, pienessä opiskelijayksiön keittiössä, kirjoista opeteltujen ohjeiden ja kokeilujen kautta. Vuonna 2002 Marru valmistui taiteen maisteriksi Lapin yliopistosta, sen jälkeen työkuviot ja muut kiireet menivät kynttilöiden valmistamisen edelle.
2014 töiden aloitus käsitöiden parissa palautti kipinän näiden kauniiden kynttilöiden pariin. Nyt kynttilöitä löytyy useampaa eri mallia, jouluisista piparkakkutaloista sydänkuvioisiin kynttilöihin sekä Lapin lumisista maisemista inspiraationsa saaneisiin revontuli- ja jääkynttilöihin.
Omaan joulupöytäänsä Marru valitsee juurikin nämä sydän- ja jääaiheiset kynttilät värikkään kattauksen vastapainoksi. Arkikäytössä olevat Teema-astiat vaihtuvat jouluisiin astioihin jo hyvissä ajoin marraskuun puolella.
Tärkeimpänä asiana kynttilöiden valmistuksessa Marru pitää laadukasta materiaalia. Hän ei omien sanojensa mukaan halua kilpailla kaupan kynttilöiden kanssa vaan käsityön jälki saa näkyä.

Marrun kynttilöitä voi tilata suoraan häneltä sähköpostitse (marjaliisa.rantanen@gmail.com) tai Facebookin kautta ja 7.11 alkaen MadeByMarrun tuotteita on myynnissä Levillä avattavassa Santa's Shopissa.

Lisäksi me saamme arpoa yhdelle onnekkaalle syötävän herkullisen näköisen Piparkakkutalo-kynttilän!
Kuvan lasiset kynttilänaluset löytyvät Ajattomien astioiden verkkokaupasta.
Suorat linkit tuotteisiin, vasemmalta oikealle:
MadeByMarru
Tässä ohjeet lupaamaamme arvontaan!
Arvontaan voit osallistua joko lähettämällä yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen info@ajattomatastiat.fi tai kommentoimalla tähän, kuuluvatko kynttilät sinulla vain juhlahetkiin vai jokapäiväiseen tunnelmanluontiin?
Muista jättää nimimerkki!
Arvonta päättyy 13.11.2016 klo 16, voittaja ilmoitetaan täällä blogissa ja Facebook-sivuillamme.
Otamme yhteyttä voittajaan ja postitamme palkinnon hänelle.
*Piparkakkutalo-kynttilä saatu MadeByMarrulta

7 kommenttia:

 1. Juhliin ja arjen tunnelmiin. Nimim. KaijaF

  VastaaPoista
 2. Enimmäkseen juhlahetkiin.

  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kynttilät kuuluvat kotimme sisustukseen, mutta niitä tulee poltettua harvemmin. Juhla-aikoina kynttilät kuitenkin loistavat aina. - pirjo -

  VastaaPoista
 4. Tunnelmanluontiin, varsinkin syksyllä ja talvella :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Juhlapäivinä ja romanttisiin illallisiin kuuluu meillä kynttilät.
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 6. TALVI-ILTOJEN ILOKSI PALAA KYNTTILÄT.

  VastaaPoista
 7. Onpa söpö piparitalokynttilä!

  Polttelen kynttilöitä, kun siltä tuntuu. Ehkä hieman useammin juhlatilaisuuksissa kuin arkena, mutta nyt varsinkin iltojen pimetessä jo aikaisin on mukava sytytellä kynttilöitä ja sammuttaa valot. :)

  johanna_pietila@outlook.com

  VastaaPoista