24. syyskuuta 2017

Iittalan kirppis!

Viikko sitten sunnuntaina täyttyi Helsingin Arabianranta sekä auringosta että ainutlaatuisesta kirpputoritapahtumasta nauttivista ihmisistä. Iittalan järjestämälle Myiittala vintage-kirpputorille oli täydelliset puitteet kauniissa ympäristössä ja aurinkoisessa syyssäässä. 
Iittalan järjestämässä tapahtumassa Myiittala-jäsenet myivät omia Iittalan, Arabian, Fiskarsin, Nuutajärven ja Hackmanin tuotteitaan. Pöydistä löytyi astioita ja keräilyesineitä sekä taidetta laidasta laitaan, niin vanhoja kuin vähän uudempiakin. Kyseinen kirpputori järjestettiin nyt neljännen kerran, paikaksi oli valikoitunut Iittala & Arabia Muotoilukeskus.
Samaan aikaan Muotoilukeskuksessa järjestettiin avoin lautasworkshop eli työpaja, jossa kuvitettiin uudelleen vanhoja Arabian lautasia taiteilija Laura Pehkosen ohjauksessa. Kirpputori avasi ovensa klo 12, samaan aikaan alkoi myös työpaja. Heti avaamisaikaan kertyi Muotoilukeskuksen ovelle väkeä jonoksi asti ja sisällä vasta tungosta riittikin.
Paikalla oli hyvä määrä myyjiä ja moni tuote päätyi uudelle omistajalle päivän aikana. Hieno idea ja hyvin järjestetty tapahtuma kokonaisuudessaan!
Mielenkiintoinen vierailukohde Iittala & Arabia Muotoilukeskuksessa on viime vuonna avautunut Designmuseo Arabia. Museo esittelee Fiskars-konserniin kuuluvien Arabian keramiikkatehtaan ja Iittalan lasitehtaan tuotantoa vuodesta 1873 tähän päivään.

Sunnuntaiterveisin Ajattomat astiat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti